tuulimyllypunontaa juhla mokka annospusseista

Juhla Mokka annospussit ovat leveydeltään pienempiä ja sopivat hyvin tuulimyllypunontaan. Nämä pussit, joissa on kultaiset yläosat, ovat vuosilta 2004-2006. Pussien leveys on 12 cm.

Tuulimyllypunonnassa suikaleita tulee neljä kappaletta yhdelle kahvipussin leveydelle, jolloin alemman kuvan laskukaavan perusteella leikattava suikale on 8,5 cm leveä. Taiteltu suikale on leveydeltään n. 2,9 cm. Osa pusseista oli leikattu auki vähän alempaa, minkä takia yläreunat olivat epätasaisia. Tämä ei kuitenkaan haittaa, kunhan ottaa epätasaisen suikaleleveyden huomioon taittelussa.

Näiden kapeampien pussien taittelu on hieman haastavaa, mutta pussin kuvioista katsottuna taitoslinjat on helppo määrittää melko tarkasti. Näissä suikaleissa kuvio on määrittynyt sen perusteella, että suikaleen yläreuna on leikattu pussin takapuolella olevan ”paahtoastemittari” merkinnän yläreunasta.

jatkuu mainoksen jälkeenSuikaleet on punottu niin, että yhdessä tuulimyllyssä on kaikissa suikaleissa sama pää. Tämä on tietysti mahdotonta kulmien muodostamisessa, mutta suikaleiden eri päitä sisältävät tuulimyllyt ovat piilossa korin pohjassa.

Videolta näet korin valmistuksen. Valmiin korin koko on n. 21 x 20 x 28 cm ja tähän koriin meni 115 kahvipussia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top