juhla mokka special edition

Juhla Mokka kahvipusseissa on viime vuosina ollut runsaasti erilaisia erikoiskuviointeja, joista voi punoa vaikka mitä kivaa. Erikoispussit ovat kivaa vaihtelua perinteisiin Juhla Mokka pusseihin, mutta harmittavasti ne ovat niin vähän aikaa myynnissä, että pusseja on vaikea kerätä kokonaiseen kassiin. Pienempiin koreihin riittää tietysti vähemmänkin pusseja ja voihan näitä luovasti yhdistellä toistensa kanssa ja tehdä upeita uniikkeja kasseja ja koreja.

äitienpäivä

Vuoden 2019 Juhla Mokka äitienpäivän kahvipussissa on Anna Puun kirjoittama runo, jota ympäröi hempeä kukkakuvio.  Pussin alareunasta tulee kokonaan kukkakuvioinen punottu ruutu. Seuraavaksi pussin keskiosasta leikatuista suikaleista voi askarrella kultaisella runolla ja kukkakuviolla koristellun ruudun. Pussin yläreunasta tulee joko yksivärinen tai kultaisella raidalla varustettu suikale riippuen jättääkö näkyviin pussin etu- vai takapuolen. Tällä kertaa pussin yläreunan suikaleista on kokeiltu ketjun näköistä kuviota.

Vuoden 2020 Juhla Mokka äitienpäivä -pussissa on Antti Tuiskun runo ja kuvituksena lintuja, oksia ja kukkia. Pussin alareunasta punotussa ruudussa on punaisella taustalla keltaisia ja valkoisia kukkia ja vihreitä lehtiä. Tässä mallissa suikaleita ei ole aseteltu tiettyyn järjestykseen/suuntaan, mutta jokaisesta suikaleesta on näkyvissä sama kohta, jotta ruudussa on mahdollisimman paljon kukkia. Kaksi seuraavaa ruutua on leikattu vierekkäin ensimmäisen yläpuolelta ja kuviot on aseteltu tarkasti ruutuihin.

Vuoden 2021 Juhla Mokka äitienpäivän kahvipussissa kuviona on Manuela Boscon taideteos. Tähän malliin on valittu leveämmät suikaleet, jotta maalauksesta näkyy mahdollisimman iso osa ilman pussissa olevia tekstejä. Suikaleet on leikattu pussin eri kohdista, jolla kuosiin on saatu erilaisia kohtia näkyviin ja se on vähemmän säännöllinen.

jatkuu mainoksen jälkeen

joulu

Joulun 2019 Juhla Mokka kahvipaketeissa on kultainen lahjanauha ja rusetti perinteisen kultaisen kahvikupin tilalla. Kahvipaketin yläosassa punaisella taustalla on kultaisia tähtiä. Osassa joulun 2019 paketeista on kuitenkin kahvikuppi eikä rusettia.

Joulun 2020 Juhla Mokka kahvipussissa perinteinen Juhla Mokka pussissa oleva kuviointi näyttää neulekuviolta. Pussin alareunassa on rivi sydämiä, josta saa 6×6 ruutupunonnalla hienon punavalkoisen sydänkuosin. Pussin keskiosassa punaisella pohjalla on valkoisia tähtikuvioita ja yläreunan kultainen raita on myös samaa neuletekstuuria.

jatkuu mainoksen jälkeen

muut juhlat

Suomi 100 juhlavuoden Juhla Mokka erikoispainoksessa on yläreunassa ihanaa konfetti kuviota. Yläreunasta saa leikattua kokonaan konfettikuvioisen suikaleen, mistä punomalla tulee pirteän värikäs ruutu. Pussin keskiosasta kuvioksi tulee kultaista tekstiä muutamalla konfettihippusella. Alareunan suikaleesta saa punottua yksivärisen punaisen ruudun.

Juhla Mokka 90 vuotta -kahvipussissa on aika erilainen design verrattuna kaikkiin aiempiin Juhla Mokka pusseihin. Siinä on punaisella pohjalla kultaista tekstiä ja kuvioita. Näissä ruuduissa kuvioksi on valittu neliön sisässä oleva P-kirjain kahdesta eri kohdasta. Kolmas ruutu on punottu jäljelle jääneestä osasta, josta löytyi yksivärisellä pohjalla pieni siro kultainen kuvio.

esimerkkejä blogissa
Scroll to Top