juhla mokka tumma paahto

Juhla Mokka tumma paahto kahvipussien design on melko samanlainen kuin vaaleapaahtoisissa pusseissa. Pusseista voi siis punoa samanlaisia kuvioita, joista tulee vaan eri värisiä.

Uusimmassa Juhla Mokka Tumma Paahto kahvipussissa on yläosan mustassa raidassa 6×6 ruutupunontaan sopiva musta kohta. Samalla tasolla ei ole myöskään punaisella osalla tekstejä tai kuvioita. Suikaleista tulee yksinkertainen geometrinen kuvio. Seuraava suikale on leikattu ylimmän suikaleen alta ilman erillistä kuvion suunnittelua ja suikaleet on punottu symmetrisesti ruutuun. Kolmas suikale on taas leikattu edellisen alta ja kultaisesta kahvipussista on muodostettu diagonaalisesti kulkevat neliöt.

jatkuu mainoksen jälkeen

Edellisessä Juhla Mokka Tumma Paahto kahvipussissa mustassa raidassa ei ole riittävästi tilaa ilman tekstiä, mutta teksti on saatu piilotettua punoessa. Juhla Mokka logo on musta teksti kultaisella taustalla. Toisessa ruudussa suikaleet on leikattu niin, että taustan lisäksi ruutuun tulee näkyviin vain kultaista tekstiä ja kuviota. Kolmannessa ruudussa on punaista taustaa ja osia ”PAAHTEINEN JA” -tekstistä.

Samasta suikaleesta eri järjestyksessä punotut vaihtoehdot. Lisää kuviovaihtoehtoja saa eri suuntaisella punonnalla, jossa saranat ovat vastakkaisilla kohdilla.

jatkuu mainoksen jälkeen

Vanhasta Juhla Mokka tumma paahto kahvipussista saa leikattua logon kohdalta suikaleen, jossa punottuna jää näkyviin ainoastaan mustapohjainen logo kultaisella tekstillä. Logosuikaleen yläpuolelta leikatussa suikaleessa on kivoja punamustan sävyjä. Kolmas ruutu tulee alareunan mustasta suikaleesta. Näitä kahta mustapohjaista suikaletta voi myös helposti yhdistää, jos tyhjiä kahvipusseja ei ole päässyt kertymään riittävästi omiin ruutuihin.

esimerkkejä blogissa
Scroll to Top