kulta katriina

Uudemmissa Kulta Katriina kahvipusseissa on musta tausta valkoisella tekstillä sekä kahvin laadusta riippuen eri värisillä kahvimarjan kuvilla ja värikkäillä raidoilla. Kiiltäväpintaiset kahvipaketit ovat näistä vanhempia ja mattapintaiset uudempia.

Kulta Katriina luomukahvissa pussin kahvimarjakuvio on vihreä. Pussin sivussa on kuvion kohdalla kultaista tekstiä ja luomumerkki, joiden väliin jää täydellisen levyinen musta väli 6×6 ruudun suikaletta varten. Suikaleiden leikkaamisessa ja taittelussa täytyy olla tarkkana, että tekstin ja luomumerkin saa piiloon kokonaan. Kahvimarjasuikaleen yläpuolelta on leikattu valkoista Kulta Katriina tekstiä sisältävä suikale, jonka yläpuolelta tulee taiteltuna pussin takapuolelta musta suikale. Tasaisessa kahvipussin taustavärissä on myös se hyvä ominaisuus, että suikaleita voi huoletta yhdistellä ja mustat suikaleet sopivat kahden muun suikaleen pariksi, mikäli tyhjiä kahvipusseja on kertynyt alle 12 kappaletta. Kahdeksasta pussista saa punottua näillä suikaleilla kaksi ruutua, joissa toisessa on valkoista tekstiä ja toisessa kahdeksan kahvimarjakuviota mustalla pohjalla.

Kulta Katriina luomu kahvipusseihin on tullut uudempi versio, jossa kahvipussin kyljissä on uusi UTZ-sertifikaatin logo sekä tietoa kyseisestä sertifikaatista. Tämä logo ja teksti tulee hieman tielle 6×6 ruutupunonnassa vihreän kahvimarjakuvion kanssa, mutta 4×4 punonnassa sen saa piilotettua.

jatkuu mainoksen jälkeen

Kulta Katriina luomu tummapaahto kahvipussista voisi punoa samanlaiset ruudut kuin vaaleammasta luomusta. Tässä on kuitenkin hieman eri tavalla leikatut ja punotut ruudut. Kahvimarjasuikaleet on leikattu samoin kuin luomupusseista, mutta punoessa suikaleet on aseteltu eri tavoin ja lopputulos on aivan erinäköinen. Tekstisuikale on leikattu hieman ylempää, jolloin tekstiä on suikaleessa enemmän. Pussin yläreunasta saa vielä mustan suikaleen, mutta tähän esimerkkiin on käytetty pussin alareunasta jääneitä kapeampia suikaleita vaihtelun vuoksi. Suikaleet on punottu niin, että toiseen suuntaan hopeinen rauta tulee lähemmäs ruudun ulkoreunaa ja toiseen suuntaan lähemmäs ruudun keskustaa. Näin ruutuun muodostuu siksak-renkaita.

Kulta Katriina tumma paahto kahvipusseissa on ihanan pirtsakan värinen pinkki kahvimarjakuvio. Kahvimarjojen kohdalta leikatut suikaleet on tässä mallissa kohdistettu niin, että näkyviin jää pinkkejä lehtiä marjojen molemmilta puolilta. Suikaleiden järjestys on sattumanvarainen, jolloin pinnasta tulee tasaisempi. Keskimmäisen suikaleen yläpuolelta on leikattu tekstisuikale ja alapuolelta mustaa ja hopeaa sisältävä 8×8 levyinen suikale. Suikaleet on punottu samoin päin, jolloin mustaan ruutuun muodostuu hopeinen siksak-kuvio. Pussin yläreunasta saa vielä mustan 6×6 suikaleen.

Kulta Katriina perinteinen kahvipussissa kahvimarja on kultainen ja pussin väritys muutenkin hillitty. Nämä kahvipussit on hieman isompia verrattuna muihin Kulta Katriina laatuihin ja pussista saa ongelmitta leikattua neljä suikaletta, joista yksi on kapeampi. Vasemman puoleisessa ruudussa on yhdistetty ylä- ja alareunan mustia suikaleita 6×8 ruuduksi. Tekstisuikaleesta on tällä kertaa näkyvissä pussin takapuolella oleva kultainen osa. Kahvimarjoista on punottu ruudussa kulmittain kulkeva kultainen köynnös.

jatkuu mainoksen jälkeen

Kulta Katriina tummempi tumma kahvipusseissa on violetti väritys. Näissä malliruuduissa ensimmäiseksi on leikattu keskeltä pussia suikaleet, joista muodostuu mustalle taustalle violetti raita. Kaksi muuta ruutua on punottu tämän ensimmäisen suikaleen molemmilta puolilta leikatuista suikaleista.

Kulta Katriina Reilu kahvipusseissa on kahvimarjakuvion tasolla sivuissa Fairtrade -logo, joka rajoittaa kahvimarjakuvion käyttöä ruutupunonnassa. Fairtrade -logon ja meira -logon välissä on kuitenkin sopivasti tilaa 6×6 ruudun suikaleelle. Näissä malleissa on käytetty kahteen ruutuun kahvimarjasuikaleita ja kahvipussin yläreunan mustia suikaleita. Keskimmäiseen ruutuun on aseteltu turkoosit raidat niin, että sana REILU ei jää näkyviin.

jatkuu mainoksen jälkeen

Kulta Katriina Suomi 100 kahvipusseissa on sinisiä ja valkoisia yläreunoja, joista on helppo leikata 6×6 ruutuihin sopivia yksivärisiä suikaleita. Näissä ruuduissa on yhdistelty yläreunojen sinisiä ja valkoisia suikaleita Kulta Katriina pussin alareunan mustaan suikaleeseen. Ruuduista tulee hauskasti erilaisia, kun suikaleet järjestää eri järjestykseen.

esimerkkejä blogissa
Scroll to Top