presidentti

Presidentti kahvipusseissa on kaksi kerrosta muovia: alla hopeinen ja päällä kahiseva ohut kuviollinen kerros. Pusseja voi punoa molemmat kerrokset päällekkäin, mutta kerrokset ovat kiinni toisissaan ainoastaan takasaumasta, mikä tekee suikaleiden käsittelystä haastavaa. Materiaali on myös paksumpaa ja sen takia vaikeammin käsiteltävää, jos kuviomuovikerrosta ei poista ennen punontaa.

jatkuu mainoksen jälkeen

Hopeisia Presidentti kahvipusseja yhdistettynä kultaisiin Kulta Mokka annospusseihin. Kultaisista pusseista on leikattu normaaliin 6×6 ruutupunontaan sopivia 6,8 cm levyisiä suikaleita kuusi kappaletta. Presidentti pusseista leikattavien suikaleiden leveys on laskettu Kulta Mokka pussien leveydestä niin, että suikaleita tulee rinnakkain kahdeksan kappaletta.

Tässä ruudussa on yhdistetty Moak kahvipusseja hopeiseen Presidentti kahvipussiin. Moak pussin leveyteen sopii sattumalta kahdeksan 6×6 ruutupunonnassa käytettävää suikaletta, eikä uutta sabluunaa tarvinnut valmistaa. Moak pussista on käytetty ainoastaan kohta, jossa hopeinen raita jakaa mustaa ja violettia aluetta. Raita on suora pussin takana, jolloin ruudun taakse on jäänyt pussin etuosassa oleva kaareva hopeinen raita.

jatkuu mainoksen jälkeen

Presidentti annospusseissa ei ole samalla tavalla kerroksia, kuin isommissa pakkauksissa. Näistä voi siis helposti punoa vihreitä pieniä ruutuja tai vaikka yhdistelemällä punaisten Juhla Mokka suikaleiden kanssa, kuten tässä mallissa. Materiaalien paksuudessa on selvä ero (annospussit ovat ohuempaa muovia), mutta eipä se niin pahasti haittaa esimerkiksi pieniä koreja punoessa. Tässä ruudussa molemmista pusseista leikatut suikaleet ovat 5 cm leveitä, mutta pussien leveyseron takia ruudussa on kuusi Juhla Mokka suikaletta ja kahdeksan Presidentti suikaletta.

esimerkkejä blogissa
Scroll to Top