rainbow kahvi

Rainbow kahvipusseissa on paljon värejä ja kuvioita, mikä tekee kuvioiden suunnittelusta hauskaa. Pusseissa on pieniä eroja, vaikka ne nopeasti katsottuna näyttävät samoilta.

Näihin ruutuihin on valittu pussin yläreunasta sininen Rainbow logo ja alempaan sukaleeseen mustaa pussin sivusta ja etuosan kahvi+kahvikuppi kuviot.

jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä pussi näyttää lähes samalta kuin ylempi, mutta sivun tekstit ovat eri kohdissa. Näihin ruutuihin on valikoitunut muutenkin eri kohdat pussista, jolloin pussi on saatu lähes kokonaan käytettyä.

Rainbow kahvipussissa on ylä- ja alareunassa punaista tekstiilikuviota. Väri on aika samanlainen kuin Juhla Mokka pusseissa, mutta tarkemmin katsottuna se näyttää hieman erilaiselta. Tähän ruutuun on yhdistetty alareunan ja yläreunan paloja, jolloin kuusi pussia riittää yhden ruudun punontaan.

jatkuu mainoksen jälkeen

Punaisten suikaleiden lisäksi tämän Rainbow Kahvi pussin keskeltä voi leikata kaksi muutakin suikaletta, mikäli ylä- ja alareuna eivät ole revenneet avatessa ja punaiset suikaleet saa leikattua riittävän reunasta. Tulee vähän sekalaisempia kuvioita, kun leikkauskohtaa ei ole voinut valita kuvion perusteella. Mielenkiintoiset kuviot silti.

Vielä neljännet mallit samoista Rainbow Kahvi pussiesta. Näitä vatren on mallattu ensin keskimmäisen ruudun suikaleelle sopiva kuvio ja sen vierestä on leikattu seuraavat suikaleet.

jatkuu mainoksen jälkeen

Vanhemmissa Rainbow kahvipusseissa kuvio on jo selvästi erilainen ja ruuduista tulee ihanan erilaisia.

Vanhemmissa Rainbow kahvipusseissa on helmimäistä  ruskeaa kuviota. Pussin sivuissa on punaista, joka on myös Juhla Mokka pussin väriin sopiva ja näiden kahden pussin yhdistäminen käy helposti ja lopputuloksena on punareunainen ruutu ruskealla sisuksella. Rainbow kahvipusseja tähän ruutuun on mennyt kahdeksan ja juhla Mokka pusseja neljä.

esimerkkejä blogissa
Scroll to Top