vanha kulta katriina

Vanhoissa Kulta Katriina pusseissa on ollut vaihtelevia kuvioita, mutta sävyt ovat olleet ruskeita ja mustia, joiden lisäksi pusseissa on ollut kahvikuppien kuvat sekä valkoista ja kultaista tekstiä.

Vanhoista Kulta Katriina pusseista uusimmassa on keltaista ja kultaista kuviointia. Yläreunasta tulee musta-keltaiselle taustalle kultaisia kuvioita. Seuraavassa ruudussa on hieman sekalaisempaa kuviointia. Alimman suikaleen ruudussa on mustan taustan lisäksi valkoista, harmaata ja hieman ruskeaa. Näistä ruuduista tehdyn korin löydät ruutupunontaa -YouTube kanavalta.

Seuraavaksi vanhin Kulta Katriina kahvipussi on taustaltaan yläosasta ruskea ja alhaalta musta. Alhaalta ja ylhäältä voi leikata yksiväriset suikaleet ja keskeltä oransseja sävyjä sisältävän ruskean suikaleen. Näistä ruuduista tehdyn kassin löydät blogista >

Kulta Katriina kahvipusseissa monen vuoden takaa on ollut ruskea tausta ja muutenkin pussit ovat ruskeasävyisiä. Näissä ruuduissa on yhdistelty kaikkia kolmea suikaletta, jolloin ruutuihin tulee eri sävyisiä ruskeita osia.